Menu
Your Cart

Vopsire Jante

VOPSIRE JANTE

Vopsirea jantelor la Anvelope24 se face numai in mediu controlat, iar procedura se numește Powder coating sau vopsirea in camp electrostatic. Acesta este un proces diferit fata de vopsirea conventionala datorita faptului ca se foloseste vopsea sub forma de pulbere. Aceasta pulbere foarte fina trece printr-un dispozitiv de pulverizare  (pistol) si adera electrostatic la suprafata piesei de vopsit. In etapa urmatoare, piesa intra in cuptorul de polimerizare, unde atinge temperaturi de 180 de grade.

Unul din avantajele folosirii acestui procedeu este rezistenta mecanica superioara a stratului de vopsea aplicat.

                   Contacteaza-neC

ETAPELE VOPSIRII ELECTROSTATICE


PASUL 1

Pentru a putea vopsi o suprafata metalica prin acest procedeu este necesar ca aceasta sa fie trata anterior prin sablare. Sablarea este procedeul esential din lantul reconditionarii suprafetelor metalice.

PASUL 2

Vopsirea in camp electrostatic se realizeaza cu ajutorul pistolului de ultima generatie GEMA Optiflex care da pulberii o incarcatura electrica pozitiva, inainte ca aceasta sa adere la piesa de vopsit.

PASUL 3

Polimerizarea este etapa in care piesa acoperita de pulbere se introduce in cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute. In aceasta etapa vopseaua se intareste si adera la suprafata piesei vopsite.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.