Menu
Your Cart

Indreptat Jante

 

De cate ori vi s-a intamplat ca, in urma unei greseli de abordare a unui viraj, masina voastra sa atinga un obstacol prezent pe sensul de mers? Suntem convinsi ca numarul acestor incidente este unul cat se poate de ridicat, mai ales in situatiile in care locurile de parcare sunt limitate si singura solutie este sa abordam o strategie care implica urcarea pe o bordura. De altfel, bordurile se vor dovedi principalii inamici ai jantelor masinii noastre, numeroasele impacturi conducand la avarierea unor componente care desavarsesc estetica oricarei masini.

Va punem la dispozitie un serviciu de indreptat jante cu adevarat profesional, echipa noastra de tehnicieni efectuand o analiza detaliata asupra tuturor celor patru roti ale masinii voastre. Astfel, in urma testelor preliminare, putem elabora un plan de lucru care implica proceduri de indreptare jante dar si de echilibrare, totul pentru a va reda utilitatea autoturismului dar si placerea pentru condus.


This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.