Menu
Your Cart

Hotel Anvelope

HOTEL ANVELOPE

Stocarea anvelopelor este o solutie accesibila si convenabila pentru pregatirea corecta a masinii, indiferent daca montati anvelope de vara sau de iarna pentru schimbarea sezonului, este bine sa stiti ca puteti stoca setul actual de anvelope, in siguranta.

sau apeleaza 0760 780 224


Hotelul de anvelope dispune de service roti dotat cu cele mai moderne utilaje de vulcaniare, permitand efectuarea tuturor operatiunilor necesare unui schimb de anvelope, indiferent de dimensiunea anvelopei, a tipului de anvelopa utilizat (run-flat sau non run-flat), aparat automat de indreptare jante aliaj sau tabla, instalatie de spalare ansamblu janta-anvelopa, aparat de echilibrat de ultima generatie.

De asemenea, se folosesc consumabile de ultima generatie, incepand de la plumbii pentru jante de aliaj, valve simple sau cromate, valve ascunse, senzori de presiune, paste de etansare, kit-uri de reparatie pana.

Asadar, apeland la serviciile noastre, datorita sistemului modern de progamare, aveti nu doar avantajul ca eliberati un spatiu necesar altfel ocupat de depozitarea anvelopelor, dar practic activitatea sezoniera de inlocuire a anvelopelor isi gaseste un raspuns integrat in conceptul One Stop Shop, depozitare-montare-depozitare.
Aveti astfel posibilitatea ca intotdeauna sa aveti anvelopele adecvate montate pe masina, in cel mai scurt timp, la momentul hotarat de dumneavoastra, pe baza de programare,  fara sa asteptati ore in sir la coada si fara sa fiti nevoiti sa va carati anvelopele de fiecare data cand e necesara schimbarea lor.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.